STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


948 αναγνώστες
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012
06:46

        10(4).jpg Καλημέρα μας  

Alpha Bank - Όσο η μετοχή παραμένει υψηλότερα πολύ σημαντικών επιπέδων οι ελπίδες διατηρούνται ...

Πολύ καθοριστικό να παραμείνει (κατά τις επόμενες εβδομάδες) η μετοχή υψηλότερα των 1,58 - 1,59 ευρώ.

Με εκρηκτικά κέρδη 20,67% έκλεισε χθες η μετοχή της Alpha Bank, στα 1,81 ευρώ (υψηλό ημέρας 1,83 ευρώ, χαμηλό ημέρας 1,57 ευρώ) και με συνολικό όγκο συναλλαγών 6,07εκ μετοχές.

Η νευρικότητα αναμένεται να είναι το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων συνεδριάσεων, με όλα τα βλέμματα, όπως αναφέραμε και στο σχόλιο της ΕΤΕ, να είναι στραμμένα στο σημερινό Eurogroup και τις αποφάσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων για το ελληνικό χρέος.  

Στα αμιγώς διαγραμματικά της Alpha Bank...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Το σχόλιό σας
1432 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
08:02

        10(4).jpg Καλημέρα μας  

Άλλη μια πολύ καλή εικόνα είχε χθες το Χ.Α., με το μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας να είναι ο τραπεζικός κλάδος - δείκτης, ο οποίος και πάλι κατέγραψε πραγματικά πολύ μεγάλα κέρδη (βέβαια αυτή η εικόνα των τραπεζικών μετοχών δικαιολογείται και τεχνικά - διαβάστε παρακάτω. Αφού αναφέρουμε ότι η μεταβλητότητα (ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις μετοχών) αναμένεται να συνεχιστεί (με την προσοχή στραμμένη στις ειδήσεις από την οικονομία) θα αναφέρουμε ότι η διαγραμματική εικόνα των βασικών δεικτών είναι εξαιρετικά θετική και συνεχώς βελτιούμενη, αν και μετά την πρώτη προσέγγιση των πολύ σημαντικών μακροπρόθεσμων επιπέδων (που είχαμε θέσει ως πρώτο στόχο, εδώ και παρά πολλούς μήνες) υπάρχει μια σχετική ανησυχία για την πιθανότητα, να έχουμε μια απόλυτα φυσιολογική κατοχύρωση κερδών. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη διαγραμματική εικόνα των δύο βασικών δεικτών (ΓΔ και Τραπεζικός Δείκτης), έχουμε τα ακόλουθα:....

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
813 αναγνώστες
1 σχόλιο
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012
08:47

        10(4).jpg Καλημέρα μας  


Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες, αλλά και σε συνάρτηση με πρόσφατα σχόλια μας, όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι ξένοι θεσμικοί για το ελληνικό χρηματιστήριο και την ελληνική οικονομία.Φυσικά αυτό είναι κυρίως αποτέλεσμα των πρόσφατων δηλώσεων των ευρωπαίων ηγετών και ειδικά των γερμανών αξιωματούχων για τη χώρα μας (χαρακτηριστικές είναι οι τελευταίες δηλώσεις των Β. Σόιμπλε και της Α. Μέρκελ), δηλώσεις που δείχνουν ότι ενδέχεται το ελληνικό πρόβλημα, κατά τους προσεχείς μήνες, να μπει σε νέα βάση.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ....
 
 
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
758 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012
09:15

 

 

 

        10(4).jpg Καλημέρα μας   

Με κέρδη 2,91% έκλεισε την Παρασκευή η μετοχή της ΕΤΕ, στα 2,12 ευρώ (υψηλό ημέρας 2,17 ευρώ, χαμηλό ημέρας 2,09 ευρώ) και με συνολικό όγκο συναλλαγών 3,78εκ μετοχές. Να σημειωθεί ότι σε εβδομαδιαίο επίπεδο η μετοχή κατέγραψε μικρά κέρδη 1,4%.

 

Μια, πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα, με την ειδησεογραφία από το μέτωπο της οικονομίας και ενδεχομένως από το μέτωπο των εξελίξεων στον τραπεζικό κλάδο να είναι πραγματικά πολύ πλούσια. Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να κλείσει μια συμφωνία με την Τρόικα για το νέο πακέτο μέτρων, ενώ με τεράστιο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη Σύνοδο των ηγετών της Ε.Ε. την Πέμπτη. Πάντως αν και δε θα πρέπει να αναμένονται αποφάσεις στην εν λόγω Σύνοδο (αυτές φαίνεται να πηγαίνουν για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου), όπως σημειώνεται και στο κεντρικό σχόλιο του GFF, το κλίμα για τη χώρα μας συνεχώς βελτιώνεται, με μεγάλες προσδοκίες ότι το Νοέμβριο θα ληφθούν, επιτέλους, εκείνες οι αποφάσεις οι οποίες χρειάζονται, για να μιλήσουμε για σταδιακά καλύτερες μέρες στην ελληνική οικονομία.

Παράλληλα και όπως συνεχώς αναφέρουμε τις τελευταίες ημέρες, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα φαίνεται να είναι και .....

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
764 αναγνώστες
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012
07:35

        10(4).jpg Καλημέρα μας  

Με κέρδη 3,98%, σε μια συνεδρίαση όπου ως γνωστών διακόπηκε η διαπραγμάτευση της μετοχής, έκλεισε την Παρασκευή η μετοχή της ΕΤΕ, στα 2,09 ευρώ (υψηλό ημέρας 2,13 ευρώ, χαμηλό ημέρας 2,06 ευρώ) και με συνολικό όγκο συναλλαγών 2,2εκ μετοχές (επαναλαμβάνουμε ότι η μετοχή είχε ανασταλεί περίπου στις 11:30).

 

Μια τρομερά ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα, με όλα τα βλέμματα στραμμένα, τόσο στις ειδήσεις από την οικονομία, όσο και τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα και ξεκινώντας από το μέτωπο της οικονομίας, η προσοχή θα είναι στραμμένη στο σημερινό Eurogroup(με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα), όπου αν και σε καμία περίπτωση δεν αναμένονται αποφάσεις για την ελληνική οικονομία (όλα δείχνουν ότι αυτές πηγαίνουν για το Νοέμβριο - σε μια έκτακτη σύνοδο κορυφής των ηγετών της Ε.Ε.), μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο η Τρόικα θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και κυρίως η στάση των ευρωπαίων αξιωματούχων, όπου είμαστε αισιόδοξοι (υπάρχουν και οι ενδείξεις για αυτό) ότι η πρόσφατη αλλαγή του κλίματος για τη χώρα μας, ως προς το θετικό, θα επιβεβαιωθεί και σήμερα. Πέραν όμως....

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<2345678910>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις