STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


REDούλα σχολιάζει.
697 αναγνώστες
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008
16:07

        

Tι να κάνουν; Δέχτηκαν
Αν δεν έχεις τον «αρχηγό», τον μπροστάρη, την κολόνα του σπιτιού να πάρει αποφάσεις και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, τι να κάνεις ...; Δέχεσαι ότι κι αν σου επιβάλλουν.
Για τον «ρόμπα» ο λόγος που έφυγε και άφησε πίσω τους άλλους να δέχονται τα πριμ του μυστακοφόρου.

Τι θα γινόταν;
Δηλαδή αν ήταν ακόμα στους Θρακομακεδόνες (που μπροστά στο Ουζμπεκιστάν είναι παράδεισος) ο Μεγάλος, θα πειθόταν κανείς να δεχτεί πριμ με προϋποθέσεις;;;
Θα τους έπαιρνε όλους και θα τους σήκωνε ...;. Αυτός ήταν άντρας! Με πυγμή, με πειθώ, αποφασιστικός και με σφιχτό ( ...; πολύ σφιχτό) χέρι!

Γίνε Υπουργός
Μόν 45 λεπτά πήρε του μυστακοφόρου να τους βάλει να υπογράψουν τα πριμ. Αυτός είναι γεννημένος για το Υπουργείο Οικονομίας. Δεν το βλέπετε;
Πόσα παραδείγματα πια να δώσει ο άνθρωπος;

Τα γλυκόλογα
Μέχρι και ο Τίγρης είπε καλά λόγια για την ομάδα ...; Τι άλλο θα μπορούσε δηλαδή να κάνει; «Η θέση μου είναι στην εξέδρα» είπε.
Λογικό. Αν έρθει του χρόνου, με τέτοια μικρά πριμ και μόνο 2% αύξηση να δώσει θα θεωρείται Θεός !

Ο αντίλογος
Υπάρχουν κι αυτοί οι κακεντρεχείς που δεν μ';αφήνουν να ησυχάσω ...; Θα κουβαλήσουν λέει οι παίκτες το σόι τους στο ΟΑΚΑ (για να έχουν κόσμο και πριμ) και στο τέλος θα φάνε κανα πρόστιμο και το πριμ θα γίνει καπνός.
Τουλάχιστον θα μεταφέρει κανείς τις γιαγιάδες στο σπίτι ή θα μείνουν να στοιχειώνουν το στάδιο;

Πόσος καιρός πάει αλήθεια;
Ακόμα να μπει εκείνη η ρημάδα η ρήτρα του Νίνη λέει μία εφημερίς. Μα καλά, από πέρυσι ακόμα με τη ρήτρα του παλεύουν;
Τι 15, τι 20 εκατομμύρια έχουμε ακούσει. Ό,τι θέλει λέει ο καθένας εκεί στο πρασινοχώρι αλλά ο μικρός «κλωτσάει» ...;
Αν ενθυμούμαι καλώς πάντως, μετά από κάποια περσινή «φάπα» της ομάδας είχε γίνει γνωστό το θέμα της ρήτρας. Η γνωστή τακτική του αποπροσανατολισμού ...;.

Το Μεγάλο Πεύκο
Χρόνια ήθελα να επισκεφτώ το Μεγάλο Πεύκο και όχι φυσικά για να καταταγώ στις Οπίνες. Οι λόγοι είναι προφανείς ...; Καλά παιδιά, λεβεντόκορμα, γυμνασμένα και ...;εσώκλειστα. Ακόμα και μία γρια (που λέει ο λόγος) θα είχε πέραση.
Ε δεν μου έλεγαν ότι τα «κομμάντα» έχουν μετακομίσει στην Παιανία. Μάλιστα, μάλιστα ...; 918 κομμάντα λέει η «Πράσινη» σήμερα και γω είμαι υποχρεωμένη να το πιστέψω.

Κοσμοσυρροή
Σκεφτόμουν μάλιστα, από Δευτέρα, όταν και θα έχουν επιστρέψει τα κομμάντα (από Θεσσαλονίκη) να μαζέψω τις άλλες που δεν έχουν ξεκολλημό από την τσόχα και να πάμε Παιανία.
Φορτηγάκι θα γεμίσουμε άμα τους πω για κομμάντα -; ευκαιρίες και μάλιστα εδώ δίπλα. Μέσα στα πόδια μας (μεταφορικά αυτό).

Εχω και τον άλλον ...;
Αλλαξε μία φωτογραφία βρε Μπαμπίνο ...; Με την ίδια μούρη βγαίνεις σε σάιτ, έντυπα, εφημερίδες. Θα νομίζει κανείς ότι είσαι η ασώματος κεφαλή (και χωρίς αυτιά). Τέτοιο παιδί και να μην φωτογραφίζεσαι μέχρι τους ώμους, τουλάχιστον;

Ερχεται η αδυναμία μου
Ο Μάικ το θωρηκτό κατεβαίνει ξανά στην Αθήνα και το φορτηγάκι (με τις τρελές) θα περάσει και από ΟΑΚΑ.
Για τον Κωνσταντίνου ο λόγος που θα αρχίσει και πάλι να απλώνει τα 190 του εκατοστά στο χορτάρι και οι γυναικείοι αναστεναγμοί από την κερκίδα θα καλύπτουν τα συνθήματα.
Δεν φτάνει που παντρεύτηκες μωρέ, πήγες και ξενιτεύτηκες... Τουλάχιστον δώσε μας καμιά χαρά αθλητικού περιεχομένου!

Η χαζομάρα
Πήγα και είδα εκείνη τη χαζομάρα τον Χάνκοκ στο σινεμά της γειτονιάς μου. Μα σε τι πιστεύουν πια τα παιδιά. Σε ανθρώπους που πετάνε και περνάνε μέσα από τοίχους χωρίς να χαλάσει το μαλλί τους ...;
Τι είπατε;;; Αλλοι πιστεύουν σε πρωταθλήματα και το φωνάζουν κιόλας; Σωστό κι αυτό!

Ερώτηση 1: Τώρα που φθινοπώριασε για τα καλά, γίνονται γιορτές στα κότερα; Όταν πέφτουν «καρεκλοπόδαρα» / καταιγίδες γενικά;

Ερώτηση 2: Γιατί με ζαλίζετε στα email με τον Μαλεζάνι; Εδώ έχουμε Τεν Κάτε και μυρίζομαι χειρότερες σκηνές.

Ερώτηση 3: Πότε θα βγω κι εγώ στο WebTV του ΣΠΟΡFM; Μέχρι και ο Μπουλής φαίνεται όμορφος μετά το μοντάζ ...;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οχι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ στην φωτογραφία. Κάποιο ...ίκι την έβαλε για να μου κάνει πλάκα και δεν μπορώ να την αντικαταστήσω γιατί μου ζητάει ανταλλάγματα, ο αλήτης.

η REDούλα

 

www.bam.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις