STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


ΠΑΡΑΓΩΓΑ ....Στα 48,133 εκατ. ευρώ ανήλθε η αξία των συναλλαγών....
837 αναγνώστες
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008
10:20

 

Το συμβόλαιο λήξης Δεκεμβρίου στο δείκτη FTSE 20 διαπραγματεύεται με discount 1,12 %.

Ο δείκτης FTSE/ASE 20 έκλεισε στις 920,28 μονάδες, με πτώση σε ποσοστό 3,26%, ενώ ο δείκτης FTSE/ASE 40 έκλεισε στις 2.052,48 μονάδες με πτώση σε ποσοστό 2,43%.

Στα ΣΜΕ στο δείκτη FTSE 20 διακινήθηκαν 8.741 συμβόλαια, αξίας 40,123 εκατ. ευρώ, με 30.632 ανοικτές θέσεις.

Στα ΣΜΕ επί μετοχών διακινήθηκαν 10.464 συμβόλαια, αξίας 7,733 εκατ. ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο ΣΜΕ επί των μετοχών της MIG διακινώντας 1.821 συμβόλαια.

Στα ΣΜΕ επί της Eurobank διακινήθηκαν 851 συμβόλαια, στη ΓΕΚ 510, στον ΟΤΕ έγιναν 824 συμβόλαια, στη ΔΕΗ έγιναν 1.556, στον ΟΠΑΠ έγιναν 167, στην Πειραιώς 304 συμβόλαια, στην Coca Cola έγιναν 96, στην ΕΧΑΕ έγιναν 103 συμβόλαια, στην Εθνική 1.504, στην Alpha Bank 370 συμβόλαια, στην Τιτάν έγιναν 66 συμβόλαια, στην Ιντρακόμ 154, στη Marfin Popoular Bank έγιναν 144, στη Βιοχάλκο 485, στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ 46, στην Intralot 181, στη Μυτιληναίος 356, στα ΕΛΠΕ 42, στην Κύπρου 188, στη Motor Oil 150, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 98 συμβόλαια, στην Atebank 87, στη Σιδενόρ 336 και στη Μέτκα 25 συμβόλαια.

 .................................................................................................................................................................................................     

    .....ΥΠΗΡΧΕ  μια  λεπτή  ισορροπία ...                                                           

                                http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif   

Ερνέστο Βαλβέρδε

 
Τώρα μπορούμε μόνο να βγούμε τρίτοι. Με ισοπαλία κόντρα στη Μέταλιστ θα μπορούσαμε να είμαστε και δεύτεροι. Δεν είμαι ικανοποιημένος, θα ήθελα να είμαι πρώτος. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, εκτός από τον αντίπαλο, και τον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό πιστεύω ότι, σύμφωνα με τις συνθήκες, ήμασταν καλοί. Μας πίεσαν πάρα πολύ στο κέντρο, γιατί ήξεραν ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουμε γρήγορα σε αυτό το γήπεδο, και έτσι μπορούσαμε να παίξουμε μόνο με μακρινές μπαλιές και με αντεπιθέσεις. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, στο οποίο δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο. Φαινόταν ότι θα λήξει 0-0, αν και σε κάποιες στιγμές μπορούσαμε είτε να έχουμε προηγηθεί εμείς, είτε οι αντίπαλοι. Υπήρχε μια λεπτή ισορροπία προς το 1-0 και το 0-1. Προς το τέλος όμως, πιστεύαμε ότι θα λήξει 0-0. Σ' αυτό το γήπεδο, όμως, δεν μπορούσαμε να παίξουμε και πάρα πολύ ποδόσφαιρο. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρχαν κυρίως μονομαχίες και πολλές συγκρούσεις. Ήταν ένας σκληρός αγώνας και δεν μπορούσε να παιχτεί το ποδόσφαιρο ποιότητας που θέλαμε. Τελικά, εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε. Εκείνοι είχαν κάποιες άλλες και κατάφεραν σε μία από αυτές να σκοράρουν. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ποιος μπορεί; Όταν χάνεις, πάντα ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν παίζει. Άλλωστε, ποιος δεν έπαιξε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι; Επαναλαμβάνω πως, σύμφωνα με τις συνθήκες που υπήρχαν στο παιχνίδι, ήμασταν καλοί. Απλώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν. Αυτό όμως ποτέ δεν το ξέρεις. Μετά τη λήξη ενός αγώνα, τότε μόνο σκέφτεσαι ποιες άλλες λύσεις θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Είχε τη δυνατότητα να σουτάρει αμέσως και να σκοράρει ο Ντιόγκο. Προτίμησε να κάνει το σουτ τεχνικό. Να στείλει την μπάλα στην άλλη γωνία για να μην μπορέσει να αντιδράσει ο τερματοφύλακας. Γι' αυτό αστόχησε. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Επίσης, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρόκειται για μία διαφορετική διοργάνωση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ξέρουμε καλά τον αντίπαλο και τις συνθήκες στις οποίες θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όταν βγαίνουμε στην Ευρώπη, πρέπει και εκεί να αντεπεξέλθουμε, μια και είναι διαφορετικός ο τύπος των παιχνιδιών και διαφορετικές οι ομάδες, τις οποίες δεν γνωρίζουμε καλά. Σε κάθε αγώνα υπάρχουν δυσκολίες που πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες άλλες όμως -όπως χθες- υπάρχουν δυσκολίες που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι το παιχνίδι μας δεν ήταν κακό από πλευράς απόδοσης. Δεν πιστεύω, δηλαδή, ότι "έσπασε" η σειρά των καλών παιχνιδιών, απλώς ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.
Σχόλια

05/12 10:57  test
...στο ελληνικό πρωτάθλημα ξέρουμε καλά τον αντίπαλο και τις συνθηκες στις οποιες θα διεξαχθει το παιχνιδι...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις