STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


....Δ Ε Ο Σ Η «βιτρίνα» μιας κοινωνίας «έσπασε»,
788 αναγνώστες
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008
09:45

Δ Ε Ο Σ


epeisodiaΤο σύστημα, δηλαδή το πολιτικο-οικονομικό σύμπλεγμα, δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής ενός κράτους, ενός κρατικού μηχανισμού, λόγω του παρατεταμένου εθισμού στην αλαζονεία. Το σύστημα θεωρεί ότι οι συσχετισμοί δεν θα αλλάξουνε, η εξουσία δεν θα απειληθεί, το οικοδόμημα αιώνων δεν θα καταρρεύσει.

Το πολιτικο-οικονομικό σύμπλεγμα δεν αντιλήφθηκε σε ολόκληρο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι μία εξαθλιωμένη κοινωνία βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό. Το σύστημα "χάθηκε" στο κουτσομπολιό, στην παραπολιτική, στην αδυναμια αντίληψης περί της οικονομικής κατάστασης,  στην διαχρονική βλακεία των υπερασπιστών του.

Η κοινωνία της βιτρίνας, όμως, «έσπασε».

Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση, το χρεοκοπημένο mediaκό σύστημα των ανεύθυνων, οι «άκαπνοι» πανελίστες που έχουν άγνοια κινδύνου, οι «άθλιοι» των Αθηνών που έκαψαν την πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, η πολιτική ηγεσία που είναι δεσμευμένη από την δική της «πολιτική ορθότητα», οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, οι αγράμματοι δημοσιογράφοι, οι αμοραλιστές μεγαλοεπιχειρηματίες, τα κοσμικά υποκείμενα, οι «επαναστάτες» του πορτοκαλί παπουτσιού, η «γενιά του Πολυτεχνείου», οι ψευδοεισαγγελείς είναι οι ίδιοι που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα επέδειξαν αλαζονεία, αναλγησία, απραξία απέναντι στο ζήτημα της οικονομικής εξαθλίωσης.

Φυσικος αυτουργός της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είναι ο επικίνδυνος για τη δημοκρατία ειδικός φορυρός.

Ηθικοί αυτουργοί της διάλυσης του κράτους, της καταστροφής των ελληνικών πόλεων, της κατατρομοκράτησης της κοινωνίας, της παραπλάνησης της κοινής γνώμης είναι:

 • Η ελληνική κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο.
 •  Η Νέα Δημοκρατία η οποία τηρεί την παράδοση της συντήρησης και της ενεργοποίησης του παρακράτους.
 •  Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διοργανώνει πορείες, τις οποίες, τελικά, δεν πραγματοποιεί επιτρέποντας σε ετερόκλητα στοιχεία να παρεισφρέουν στις τάξεις τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξεγέρσεις χωρίς ιδεολογικό μανδύα. 
 •  Η ΕΛ.ΑΣ. και η ηγεσία της, που δεν μπορούν να αποβάλουν τα νεοναζιστικά, ακροδεξιά και εθνικιστικά, πνευματικά ανάπηρα,epeisodia στοιχεία από τις τάξεις τους και τελικά, σχεδόν , σκόπιμα δεν μπορεί να επίβάλλει την τάξη. 
 •  Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι επί δύο 24ωρα λένε ανακρίβειες, προϊόντα αμάθειας παραπλανώντας την κοινή γνώμη.
 •  Τα ξένα κέντρα και οι «τσολιάδες» τους, οι οποίοι περιμένουν στη γωνία και παραμένουν στις θέσεις τους απειλώντας το μέλλον μας. 
 •  Το οικονομικό σύστημα με βάση το οποίο και στο πλαίσιο του οποίου κάποιοι να ζουν σε βάρος των άλλων. 
 •  Οι παρακρατικοί θύλακες του «βαθέως κράτους» που υποστηρίζουν ότι «προειδοποίησαν», αλλά τώρα κρύφτηκαν στις τρύπες τους, ως συνήθως.
 •   Το καθεστώς της κτηνώδους δράσης ενός κατασταλτικού μηχανισμού που εκπαιδεύεται να αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως εχθρό.
 •  Όσοι από τους κρατικούς λειτουργούς και υπαλλήλους είναι μισάνθρωποι.  
 •  Η αποπολιτικοποίηση του κοινωνικού συνόλου.
 •  Η ευνουχισμένη, στην κυριολεξία, παιδεία.
 •  Οι «νοικοκυραίοι» πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι πλήττονται και υπερασπίζουν αυτούς οι οποίοι τους πλήττουν καθημερινά. 
 •   Οι μικροαστοί συμπολίτες που δεν γνωρίζουν πως να εκτονωθούν χωρίς να πλήξουν τους συμπολίτες.
 •  Το «στήσιμο» δίπλα σε πεινασμένους, ιλουστρασιόν επιχειρήσεων οι οποίες δεν μπορούν να πληρώσουν τους εργαζόμενους.

pavlopoulosΕλάτε κύριοι!!! ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ!!!

Δεν περιμένουμε τον κ. Παυλόπουλο να μας αναλύσει μία κατάσταση την οποία ο ίδιος «τρέμει». Άλλωστε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του διέλυσαν το κράτος. Παραιτηθείτε. Αν έχετε ίχνος πολιτικής ευθιξίας. Αλλιώς διαβάστε τον «Ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ. Μία φορά, εκτός από τα παραπολιτικά των αγράμματων καθοδηγούμενων, διαβάστε. Μην σέρνεστε από τους διανοητικά ασθενείς ανεπαρκείς και διεστραμμένους. Κύριες Καραμανλή κάντε κάτι. Αν όχι, τότε παραιτηθείτε. 

Η ανυπαρξία της κυβέρνησης, η κτηνώδης αντίδραση του καπιταλισμού, η επιθετικότητα των «άθλιων» αυτής της κοινωνίας μας προκαλούν ΔΕΟΣ!!!
 

http://www.kolonaki-press.com/

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις