STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


....Εκδήλωση για τον " ΜΑΓΚΑ ΦΟΝΙΑ" Κοεμτζή...
1113 αναγνώστες
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009
11:10

Μας έπνιξε η υποκουλτούρα και ο φονιάς Κοεμτζής


 

 

 

 

 

 

 

 

(από το http://eidafos.blogspot.com)

 
Μήπως έχουμε παρανοήσει εντελώς; Μήπως η κοινωνία στην οποία ζούμε και πορευόμαστε έχει χάσει εντελώς τον δρόμο της;
Βεβαίως ναι, από τότε που και οι λέξεις και οι πράξεις, έχουν χάσει την έννοια και την σημασία τους.
Χθές στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ιανό, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την οποία οργάνωσαν ο Δ. Σαββόπουλος, ο Π. Τσίμας και ο Γ. Λιάνης για τον Νίκο Κοεμτζή. Τον άνθρωπο που την δεκαετία του 70, σκότωσε τρείς συνανθρώπους μας και τραυμάτισε άλλους επτά, μέσα σε νυκτερινό κέντρο, για την προτεραιότητα στο χορό!Κανένας από αυτούς που οργάνωσαν την εκδήλωση και κανένας από αυτούς που παραβρέθηκαν σ' αυτή, δεν συλλογίστηκε ότι τρείς άνθρωποι έχασαν την ζωή τους ενώ είχαν δικαιώματα σ' αυτή, κανένας δεν σκέφθηκε τις οικογένειες των θυμάτων και τον πόνο τους, κανένας δεν σεβάστηκε την μνήμη των ανθρώπων και τα τραύματα που άφησε η φαλτσέτα του φονιά, αλλά σκέφθηκαν μόνο τον φονιά και το δικαίωμά του στη ζωή. Όσοι από το χέρι του φονιά πήγαν στο χώμα δεν είχαν δικαιώματα στη ζωή. Ο ευτελισμός της ζωής και της ηθικής.
Από εκεί και πέρα, αυτή η προβολή που έχουν προσφέρει σαχλοκάναλα και δημοσιογράφοι στον φονιά, αυτή η προβολή της ευτέλειας και η συλλογή αυτόγραφων, από ένα κατ' εξοχή εκπρόσωπο της υποκουλτούρας των σκυλάδικων, οποίος δολοφόνησε, όχι για ασήμαντη αφορμή, αλλά για ευτελέστατη αφορμή, είναι χαρακτηριστικό του γενικότερου χαμηλού επιπέδου μας ως λαού. Είναι απτά δείγματα της σημερινής καταπτώσεώς μας, που μέσω σπαραξικάρδιων ψυχογραφημάτων προσπαθούν να προσφέρουν στον φονιά, άφθονα ελαφρυντικά, αν όχι να δικαιολογήσουν πλήρως την πράξη του: «Η ζωή του δεν πρέπει να κριθεί με τα συνηθισμένα μέτρα ηθικής για τον Κοεμτζή».Έτσι ελέχθη.
Ο Κοεμτζής έσφαξε κανά δυο στο γόνατο, αλλά αντί να σαπίσει στη φυλακή, βγήκε έξω ως κύριος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι στην "προοδευτική" Ελλάδα τα ισόβια σημαίνουν 20 ή 25 χρόνια και τα ανηθικοκάναλα τον κυνηγούσαν από πίσω για να διηγείται τα "ηρωικά του παραμύθια"!
Καταγγέλλω όλους αυτούς που έμμεσα αθωώνουν έναν φονιά. Καταγγέλλω την νομιμοποίηση της αλητείας.

Και ας έγραψαν ή συνέθεσαν ό,τι θέλουν ο Σαββόπουλος, ο Σφέτσας και οποιοσδήποτε άλλος, προϊόντα και καλλιεργητές της ίδιας υποκουλτούρας είναι κι αυτοί ...

 

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/01/2009_263014

Σχόλια

15/01 11:21  Usοund
Πως τ' αντιγράφεις όλ' αυτά? Δεν κουράζεσαι?
15/01 11:35  studio111
ανάλογα την ηλικία σου καλή και η ...! φιλε Usοund ...
15/01 11:44  rizogalidis
kai TI antigrafi!
apapa
15/01 11:46  Usοund
Καλημέρα, φιλαράκι!Να ξεκουραστείς!
15/01 11:54  nhad
Μια από τις αθλιότητες που ακούστηκαν: "Ο Ν. Κοεμτζής έσωσε τον διευθυντή, για τον οποίο οι συγκρατούμενοί του δεν είχαν τις καλύτερες διαθέσεις, και το έκανε αυτό με το σκεπτικό να μη συκοφαντηθεί το δίκιο των κρατουμένων, είπε, ο κ. Τσίμας." Με άλλα λόγια, ο Κοεμτζής ο οποίος ως φονιάς είχε προφανώς το πάνω χέρι στη φυλακή, σκέφτηκε το "δίκιο των κρατουμένων" και όχι τη ζωή ενός ανθρώπου. Λογικό από ένα φονιά, αλλά να επικροτεί αυτή τη λογική και ο Τσίμας;
15/01 12:08  studio111
παω να μελετήσω πολυτονική γραφή !

http://www.greek-language.gr/greekLang/literature/anthologies/new/show.html?id=242
15/01 12:27  CHRISKON
Δυστυχώς άνθρωποι σαν τον Τσίμα τον Σαβόπουλο και τον Λιάνη (αντάξιος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη βουλή) μας παριστάνουν τους κήνσορες και τους τιμητές
τη στιγμή που οι ίδιοι συντάσονται με και χειροκροτούν ό,τι σαθρό έχει να επιδείξει η κοινωνία.Αιδως Αργείοι!
15/01 12:32  Yannis K.
ρε φιλαρακι, φιλικα ε, η σελιδα σου ζυγιζει ενα τονο, οσο τα αποτετοια του Ντιογο ρε φιλαρακι. Θελω να μπω και μου σπαει τα νευρα γμτ.
Βγαλε κανα γκάτζε, κανα ατιθασο άτι(την ιπποτουρ μπομπαρεις?).
Δε γινεται δουλεια ετσι.
15/01 12:47  studio111
Γιάννη, δεν φταίει η σελίδα,
ο internet explorer και το ""gapilal" φταίνε,χρησιμοποίησε FIREFOX Δωρεάν λήψη Windows (3.0, Ελληνικά, 7MB)

http://somethingdigital.blogspot.com/2008/06/firefox-3-review.html
15/01 12:57  Yannis K.
στο firefox μου κολλαει το ztrade κι εχω ανοιχτη θεση σε ΕΤΕ και Κλουκινα-Λαππα ρε φιλαρακι. δε γινεται. κανε εσυ κατι. ασε μονο τα μωρα δεξια και ολα τ' αλλα βγαλτα.
και το ρουφιανο βγαλτονε. Μου το βρηκανε ολοι τωρα και βαλανε ρουφιανο. Και μονο γω φαινεται ποτε ειμαι ονλάιν. Ολοι οι βλαχοι που εχετε μαζευτει στην Αθηνα που να φανει που πεφτετε ολοι μαζεμενοι.
15/01 13:11  studio111
15/01 13:31  studio111
Νέα απειλή για τους χρήστες του online banking

Η εταιρεία ηλεκτρονικής ασφάλειας Trusteer ανακάλυψε πρόσφατα ένα κενό ασφαλείας που υπάρχει σε όλους τους δημοφιλείς browsers και το οποίο θέτει σε κίνδυνο τις διαδικτυακές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω των ιστοσελίδων που διατηρούν οι τράπεζες. Το εν λόγω JavaScript bug εντοπίστηκε στους browsers Internet Explorer, Firefox, Safari και Chrome.

- Οι επιτήδειοι που γνωρίζουν για το κενό ασφαλείας επιχειρούν να μπουν στο site της εκάστοτε τράπεζας και σε περίπτωση που τα καταφέρουν, εξαπολύουν την επίθεσή τους κατά των ανυποψίαστων πελατών όταν αυτοί έχουν ήδη εισέλθει στο σύστημα. Έτσι, ένας χρήστης που έχει ήδη κάνει login στη σελίδα, βλέπει κάποια στιγμή ένα αναδυόμενο παράθυρο με το λογότυπο της τράπεζας, το οποίο ζητά την επανεισαγωγή του κωδικού προκειμένου να παραμείνει ενεργή η σύνδεση.

Το γεγονός ότι ο χρήστης έχει ήδη εισέλθει στο σύστημα όταν δέχεται το μήνυμα από τους hackers, μεγιστοποιεί τον κίνδυνο εξαπάτησης. Η εταιρεία Trusteer έχει ήδη ενημερώσει τους υπευθύνους των browsers και θα πρέπει να αναμένονται σύντομα b]patches[/b] που διορθώνουν το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν βλέπουν ένα pop-up window ενώ δεν έχουν κάνει κάποια ενέργεια που να δικαιολογεί την εμφάνισή του.

Πηγή: HotHardware
15/01 13:34  test
Η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας πάντα ήταν υπέρ των θυτών σε όλα τα επίπεδα
Λιάρος
15/01 16:19  rizogalidis
Kala o artrografos den kseri katoloy ti itan ta tymata ke giati toys skotose?

Ke kala den iksere, de rotage?
15/01 22:50  JOHNFD
Φιλε Καλαμπαλικη οτι και να ηταν τα θυματα κανεις δεν ειχε το δικαιωμα να τους αφαιρεσει τη ζωη.
Αυτο που εγινε χθες με τους"κυριους"ολους αυτους ειναι αλητεια εσχιστου ειδους.Ειναι καταντια που δειχνει δυστυχως τον ξεπεσμο και την ανηθικοτητα της κοινωνιας μας.Κυριοι δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση ο Κοεμτζης.Ας μου πει καποιος τι επρεπε να απαντησω στα παιδια μου οταν μου ειπαν οτι το βιβλιο αυτου του ανθρωπου πρεπει να το αγορασω γιατι τοσο γνωστοι (τηλεοπτικα) ανθρωποι λενε οτι ειναι πολυ σημαντικος αυτος που το εγραψε.
Σημαντικος... ποιος;Ενας νταης φονιας.
Αισχος.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις