STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


.....Ποιος μίλησε για τον Σωκράτη Κόκκαλη ;;;
1032 αναγνώστες
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009
09:21

 

 

022%20.gif                 Ήρθαν απ΄ την Κρήτη ...;τα παιδιά του Ψηλορείτη  καλημερα !

kokkalisΣε αυτή την φωτογραφία την οποία αποκλειστικά και για πρώτη φορά παρουσιάζει στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό το «K-P» ο Σωκράτης Κόκκαλης διασκεδάζει με φίλους στα τέλη της δεκαετίας του 1960 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της εποχής στην Αθήνα. Είναι βέβαιο ότι η ...; πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού δεν ήταν αντικείμενο συζήτησης τότε για τον νεαρό Σωκράτη και την παρέα του.Φυσικά οι φίλοι (των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται) δεν είναι ...; οι νέοι μέτοχοι του Ολυμπιακού. Όμως ο ίδιος από τότε είχε "καταλάβει"την "πατριαρχική" καρέκλα. Όλοι συμμετείχαν, αλλά εκείνος ξεχώριζε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τότε μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ανατολική Γερμανία, ίσως, να μην φανταζόταν ότι κάποια ημέρα θα ήταν ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ίσως να είχε στο μυαλό του ...; μόνο τις τηλεπικοινωνίες.

Πολυμετοχικότητα

Κάποιοι βιάζονται να θέσουν ζήτημα πολυμετοχικότητας στον Ολυμπιακό. Και στην μέση αυτής της παραφιλολογίας βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης. Το πολύ πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» έκανε λόγο για την είσοδο εφοπλιστών και επιχειρηματιών στην μετοχική σύνθεση του συλλόγου του Πειραιά. Αποκλειστικές πληροφορίες, όμως, από το στενό περιβάλλον του Σωκράτη Κόκκαλη αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Πολλοί θεωρούν σχεδόν νομοτελειακή εξέλιξη ο Ολυμπιακός να γίνει πολυμετοχική ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο Ολυμπιακός αναμένεται να "μπει μέσα"  περίπου 32 εκ. ευρώ κάτι το οποίο αποδίδεται κυρίως στον αποκλεισμό του από την Ανόρθωση στους προκριματικούς αγώνες που είχε δώσει για το Champion League το περασμένο καλοκαίρι.

diogoΆνθρωποι του περιβάλλοντος Κόκκαλη, ωστόσο, επιμένουν «Έχει σκοπό μέσα στην επόμενη διετία να πορευτεί μόνος του. Μάλιστα θεωρούν σχεδόν αυτονόητο ότι αν ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφασίσει να αποσυρθεί από τον Ολυμπιακό αυτό θα συνοδευτεί από ρευστοποίηση της πλειοψηφίας των μετοχών του. Δηλαδή έχοντας το 80% θα πουλήσει τις μετοχές του με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Και αυτό διότι στο άκουσμα και μόνο της πολυμετοχικότητας ο Σωκράτης Κόκκαλης «παθαίνει κάτι σαν αλλεργία» και δεν είναι στα άμεσά του σχέδια να μετατρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα του πειραϊκού συλλόγου σε μοντέλο διοίκησης «Παναθηναϊκού τύπου», ούτε βέβαια όπως λένε οι γνωρίζοντες να μετατρέψει σε «τσάμπα μάγκες» επιχειρηματίες, εφοπλιστές και κάθε είδους επενδυτές στις πλάτες τις δικές του και ενώ η «χασούρα πλέον είναι ορατή».O ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει ήδη στο μυαλό του τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από το καλοκαίρι και μετά, ενώ εκείνο το οποίο απεύχεται είναι να βρεθεί άλλη μία ...; Ανόρθωση στον δρόμο της ομάδας. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι ενώ ο Κόκκαλης «παίζει» ψηλά το θέμα της παραμονής ή όχι του προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, ο ίδιος καταστρώνει τα σχέδιά σχετικά με την αξιοποίηση του αστεριού της ομάδας Ντιόγκο και ο νοών νοείτω!

Οι κινήσεις στα media

flashradio.jpgΌσον αφορά στον Ολυμπιακό καθίσταται πλέον σαφές ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει χαράξει την στρατηγική του ανεξάρτητα από ότι λέγεται και γράφεται για την πολυμετοχικότητα. Ταυτόχρονα κάνει τις κινήσεις του στα media, μετά το ναυάγιο της πώλησης του ραδιοφωνικού σταθμού FLASH τον οποίο έχει υπό τον έλεγχό του, ενώ μέσω του Γιώργου Λούβαρη βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με έναν εφοπλιστή και έναν επιχειρηματία για την πώλησή του. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες αργά ή γρήγορα οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, όμως, έχει υπό τον έλεγχό του και τον τηλεοπτικό σταθμό SPORT TV (πρώην Magic) για τον οποίο ισχύουν όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε για την πώληση της συχνότητας είτε για τη δημιουργία στοιχηματικού καναλιού. Όσον αφορά στον τηλεοπτικό σταθμό που θα έχει ως αντικείμενο «Το Στοίχημα» οι εξελίξεις στον χώρο του μονοπωλίου επιταχύνουν τις διαδικασίες για την υλοποίηση των σχεδίων του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές την διεύθυνση του σταθμού να αναλάβει πολύ γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος.

 

kolonaki-press.com

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις