STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ !!!
880 αναγνώστες
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2007
13:30

 

Η Αegean έκοψε ήδη τα φτηνά εισιτήρια!

http://press-gr.blogspot.com/

 

 Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ.

Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:

«Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια».

Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα.Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα:

ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!


Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ.ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ !!!


Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στον δρόμο μία καλόγρια γνωστή του. Ο παπάς σταματάει και της λέει :

"Αδερφή, μπείτε μέσα να σας πάω στην μονή."

Η καλόγρια μπαίνει, κάθεται στην θέση του συνοδηγού , σταυρώνει τα πόδια και το ράσο ανοίγει, αφήνοντας σε κοινή θέα πόδια με υπέροχους γραμωμένους μύες. Ο παπάς σχεδόν δεν κρατιέται αλλά συνεχίζει να οδηγεί. Σε μία διασταύρωση, βάζει το χέρι επάνω στο πόδι της καλόγριας, κι εκείνη του λέει :

"Πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 129."

Ο παπάς ζητάει συγγνώμη και συνεχίζει να οδηγεί. Εκείνη με σταυρωμένα πόδια, κάθεται δίπλα και τον τρελαίνει. Αργότερα σε άλλη διασταύρωση εκείνος ξαναβάζει το χέρι επάνω στο πόδι της καλόγριας, η οποία επαναλαμβάνει :

"Πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 129."

Ο παπάς ζητάει συγγνώμη λέγοντας :

"Συγχωρέστε με αδερφή, εσείς περισσότερο από όλους, γνωρίζετε ότι η σάρκα είναι αδύναμη."

Φτάνοντας στην μονή η καλόγρια κατεβαίνει. Ο παπάς φτάνοντας στην εκκλησία, τρέχει να βρει τον ψαλμό 129 , όπου διαβάζει :

" Συνέχισε να ψάχνεις, πιο ψηλά θα βρεις την ευτυχία.

 ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Ή γνωρίζεις τα πάντα γύρω από το επάγγελμα σου ή θα χάσεις τις καλύτερες ευκαιρίες
Η΄Ελενα: ΄

 

 • Η Ελενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.
 • Τα ταξίδια αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς της, κυρίως λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.
 • Ελεύθερη και ωραία, αυτήν την περίοδο η εντυπωσιακή Ελενα διασκεδάζει και ξενυχτάει με την παρέα της σε μεγάλα clubs και πίστες της παραλιακής.
 • Τη γοητεύουν οι άνδρες που έχουν χιούμορ, είναι ρομαντικοί και σοβαροί, αλλά διαθέτουν νεύρο και πάθος, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.
 •  

  Σχετικές μετοχές:
  ΓΔ
  Το σχόλιό σας

  Σχετικά με το blog
  Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

  Μετοχές

   

  Αναζήτηση
  Προηγούμενα Άρθρα
  Τελευταίες δημοσιεύσεις