STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


ΤΖΟΓΟΣ !!!
1087 αναγνώστες
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2007
21:00

                    Καλή χρονιά!

eytyxismenos.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

           Ταινίες τζόγου

 

 

Ο Έλληνας γουστάρει τον τζόγο. Όπως το τσιγάρο, το ποτό και αρκετές ακόμα από τις συνήθειες που συγκαταλέγονται στις επιβλαβείς τόσο για την τσέπη όσο και την υγεία. Ψυχική και σωματική. Μάλιστα η ευδαιμονία του μεγαλώνει κατακόρυφα όταν κάνει όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα.

 βασικοί κανόνες επιβίωσης

(Do's) Πάντα ποντάρετε χρήματα που αντέχετε να χάσετε και ποτέ ποσά που υπερβαίνουν τις πραγματικές οικονομικές σας δυνατότητες. Όσο μικρότερα τα ποσά, τόσο το καλύτερο.

(Dont's) Εξαιρούνται δηλαδή πάσης φύσεως διακοπό-εορτόδάνεια, εκτός αν θέλετε πριν καν το καταλάβετε, αντί να σκύβετε να μαζέψετε τα "κόκαλα" από το τραπέζι να τρέμετε μη σας πέσει το σαπούνι στα ντους... των φυλακών.

(Do's) Παίζετε κατα το δυνατόν λιγότερο. Όχι μόνο σε ένταση αλλά και σε χρόνο. Είναι μαθηματικά βέβαιο πως μακροπρόθεσμα θα είστε περισσότερο χαμένοι αν εξασκείτε το σπορ συχνότερα.

(Dont's)Αν το πρωϊνό σας αντί για δημητριακά και φρούτα περιέχει μονάχα τα δεύτερα να γυρίζουν αέναα στους κουλοχέρηδες, το μεσημέρι σας βρίσκει με το κουπόνι του στοιχήματος ανάμεσα στα φύλλα της εφημερίδας και τα μεσάνυχτα παρέα με small και big blinds, έχοντας βγάλει κυριολεκτικά τα μάτια σας πάνω σε virtual η μη πράσινες τσόχες τότε σας έχω νέα... Έχετε λαμπρό μέλλον στους "Ανώνυμους Τζογαδόρους" και δύστυχώς μόνον εκεί. Ο "πίνων μεθά και ο παίζων χάνει", οπότε στην περίπτωσή μας less is more...για την τσέπη σας.

(Dont's) Η απληστία είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και αυτή για τα περισσότερα κέρδη αφανίζει οτι έχει κάποιος στα χέρια του, όπως ακριβώς έγινε με το σκυλί στον Αισώπειο μύθο. Στο δικό μας παράδειγμα μιλάμε για τα χρήματα στην τσέπη σας ή τις πολύχρωμες μάρκες στο τραπέζι σας. Μην υποτιμάτε ακόμα και ένα μικρό κέρδος σε στυλ "μεροκάματου", βάζετε στόχους, σταματήστε όσο κερδίζετε και μην προσπαθήσετε να "τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα", γιατί το πιθανότερο σε τέτοια περίπτωση είναι να καταλήξετε να αερίζετε τις άδειες σας τσέπες. Και πιστέψτε με. Το "κι αν σου κάτσει;" δεν αναφέρεται σε εσάς προσωπικά. Ρωτήστε και το Μέρφι...

(Do's) Δώστε στο παιχνίδι τις πραγματικές του διαστάσεις. Ως τέτοιο έχει ups and downs και θα πρέπει κανείς να ξέρει να τα διαχειρίζεται με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια. Μην ξεχνάτε πως παίζετε κυρίως για να διασκεδάσετε και μην παρασύρεστε από την αδρεναλίνη και την βραχύβια ηδονή του παιχνιδιού. 

(Dont's) Μην ξεχνάτε πως παρά το κουστούμι και το προσποιητό ύφος όταν κοιτάτε στον καθρέφτη, θέλετε ακόμα πολύ δρόμο για να μοιάσετε στον Τζον Τάραμας, που μάλιστα εγκατέλειψε το Blackjack για το Texas Hold'em. Με τους αριθμομνήμονες να χάνουν το πλεονέκτημα, αφού τα φύλλα πλέον στο παιχνίδι που έκανε ευρέως γνωστό τον έλληνα παίκτη ανακατεύονται πριν κάθε παρτίδα, είναι προφανές γιατί άλλαξε ρότα. Κρατήστε αυτό το tip, χαλαρώστε τη γραβάτα σας και μάθετε να χάνετε με στυλ. Δεν είναι καθόλου εύκολο, είναι όμως απαραίτητο και θα σας χρειαστεί.

καλά κέρδη.

 

 

 

 

Σχόλια

01/01 17:09  kikou04
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2008.
01/01 20:14  λος-λοσ
Χρόνια καλά χαρούμενα και ευτυχισμένα καλά κέρδη στα χρηματιστήρια και είθε η επιθυμίες του κάθε ενός να εκπληρωθούν το 2008 (χρονιά πολλά στους συνεορτάζοντας )

01/01 20:35  verdadeiro
Xρονια πολλα και καλα..
01/01 20:39  piggy
Χρονια πολλα φιλε στουντιο με υγεια και ευτυχια και ο θρυλος να παρει το τσαμπιον λιγκ.τα λεμε φιλε
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις