STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


O X-Ray σχολιάζει την ένσταση του Ολυμπιακού για την υπόθεση Βάλνερ
903 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2008
09:26

   Αγαθά “νόμοις” κτώνται

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώρα 16:45 ξεκινά ένας αγώνας μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Ολυμπιακού ο οποίος δυστυχώς δεν θα διαρκέσει ενενήντα λεπτά όπως όλα τα άλλα παιχνίδια αλλά μερικές ημέρες μέχρι να αποφασισθεί ποιος θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το αγωνιστικό κομμάτι είχε ολοκληρωθεί και πριν περάσει μισή ώρα ανακοινώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Βάλνερ με στόχο να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός αλήθεια πότε πρόλαβε μέσα σε λίγη ώρα να ψάξει την υπόθεση Βάλνερ και να είναι τόσο σίγουρος για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή; Μήπως λοιπόν στον Ολυμπιακό το ήξεραν αυτό πολύ νωρίτερα; Ας μην το πάω παραπέρα το θέμα, το αφήνω στην φαντασία σας.

Το αρχαίο γνωμικό λέει “αγαθά κόποις κτώνται” αλλά στην περίπτωση του Ολυμπιακού δείχνει να ισχύει ότι τα “αγαθά νόμοις κτώνται” γιατί από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κατακτήσει το “αγαθό” των τριών βαθμών με τον κόπο του (που δεν έκανε) επιχείρησε να τους κατακτήσει μέσω των νόμων. Ο Πέτρος Κόκκαλης μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε δηλώσει ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και αν μας απαντούσε με ένα ακόμα αρχαίο γνωμικό θα μας έλεγε “Νόμοις Πείθου.” Πόσοι όμως είναι αυτοί που είναι υπερήφανοι με την κίνηση της ΠΑΕ να καταθέσει ένσταση;

Αν το παιχνίδι δεν ήταν με την Καλαμαριά αλλά με την ΑΕΚ, αν στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχανε με ένα πέτσινο πέναλτι, αν ο διαιτητής τον περνούσε χειρουργείο με στόχο να του στερήσει τους τρεις βαθμούς θα καταλάβαινα για ποιο λόγο θα κατέθετε την ένσταση. Από την στιγμή που η Καλαμαριά κέρδισε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο με το σπαθί της και είσαι ο Ολυμπιακός και όχι η Αθλητική Ένωση Ρέντη καταπίνεις το θέμα της συμμετοχής Βάλνερ που το ήξερες πριν την διεξαγωγή και αντί να πας στο ΔΣ, πηγαίνεις στο Ρέντη και τραβάς μερικά αυτάκια μήπως και συνετίσεις μερικούς μερικούς που το τελευταίο καιρό τους έχει “κατσιάσει” από το χαΐδεμα. Επίσης κάνεις έρευνα και ζητάς ευθύνες για τους πολλούς τραυματισμούς που παρουσιάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αποτελεί την δικαιολογία-τσίχλα του προπονητή.

Θυμάμαι με πόσο υπερηφάνεια μιλούν στον Ολυμπιακό για το κλίμα στα αποδυτήρια το οποίο είναι τέλειο όμως ανοίξτε τα αυτιά σας να ακούσετε και για το κλήμα στις τάξεις των οπαδών που μπορεί να μην το έφαγε ο γάιδαρος (ακόμα) όμως σίγουρα στράβωσε με την κίνηση να πάρει το παιχνίδι με την Καλαμαριά στα χαρτιά και με την συνεχή νωθρή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Θυμίζω ότι φέτος ο πρωταθλητής βγαίνει Τσάμπιονς Λίγκ και οι ομάδες από την δεύτερη μέχρι την πέμπτη θέση θα κυνηγήσουν ένα ακόμα εισιτήριο για την μεγάλη διοργάνωση. Το κύπελλο UEFA για τον φετινό Ολυμπιακό θα είναι αποτυχία γιατί “όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια.” Δεν μπορεί όλη την χρονιά να μιλάς για το υλικό της ομάδας, για τους παίχτες με εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, για πεθαμένους αντιπάλους και στο τέλος να συμβιβαστείς με ένα εισιτήριο στο UEFA.

Σύν μυρίοισι τά καλά γίγνεται πόνοις

Χύμα στο κύμα

 
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, η αναμονή για την απόφαση της υπόθεσης Βάλνερ, οι δηλώσεις για ενότητα του Ν'Ντόι, η ανανέωση του συμβολαίου του Κοβάσεβιτς, η θετική αντίδραση της ΕΠΟ στο νομοσχέδιο κατά της βίας και το ζευγάρι του τελικού του Κόπα Άφρικα

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις