STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


ΕΧΟΥΜΕ....ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.
914 αναγνώστες
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008
12:48

                                        

Το διπλό !

 
Μετά το σημερινό ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Παγκρήτιο στάδιο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η. Αθηνών, ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ, αποφάσισε από καθαρή ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ να επενδύσει τις οικονομίες του συνδέσμου στο αναλόγως ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Παναθηναικός στο γήπεδο του Ατρομήτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου και θα συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1980

Ίλια Ίβιτς

 
Είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλο ρίσκο η φετινή μας προσπάθεια και για το λόγο αυτό από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι. Να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις απώλειες αν θέλουμε στο τέλος να έχει αντίκρισμα ο αγώνας μας.
Τώρα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αυτή την περίοδο η ομάδα θέλει στήριξη και η κρητική μπορεί να περιμένει. Πρέπει να νικάει η δική μας ομάδα για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες των άλλων.

Ανδρέας Παπαλουκάς / Εθνοσπόρ

 
Η δεύτερη σκέψη του Σωκράτη
Οσο γίνεται να τον κρατάνε μακριά από του Ρέντη. Διότι αν πάρει την απόφαση να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, τότε θα χτυπήσουν πολλές καμπάνες.
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα το πετύχουν στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν, προκειμένου να μη μεταβεί στις εγκαταστάσεις ο Σωκράτης Κόκκαλης. Διότι, επαναλαμβάνουμε, αν τυχόν και πάει τώρα, που είναι έξω φρενών με αρκετούς παίχτες, θα... κλάψουν πολλές μανούλες. Τι να τα κάνει τα εγκώμια των Αγγλων για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι πριν από μία βδομάδα; Πρωταρχικός στόχος δεν είναι ο αποκλεισμός των «μπλε», αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβει... Αν διαπιστώσει ότι δεν παίρνουν από λόγια, τότε θα προχωρήσει σε έργα. Κι όταν αγριεύει ο Σόκρατες, ξέρετε τι συμβαίνει. Οι παλιοί παίχτες στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν. Οι νέοι, καλύτερα να μην το μάθουν. Πάντως, αν συνεχίσουν ορισμένοι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές να παραμένουν τραυματίες, τότε δεν τους βλέπω καλά. Κυρίως ο χρηματοδότης τους, ο οποίος πρωτίστως τα έχει με τους ξένους οι οποίοι συνεχώς πονάνε, αλλά όλες οι εξετάσεις τους βγαίνουν καθαρές. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Λεντέσμα και ο Λούα Λούα, για τους οποίους το ιατρικό επιτελείο σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κι επειδή φοβούνται μην είναι... μεταδοτικό αυτό το πράγμα, σκέφτονται να βάλουν στα συμβόλαια των επόμενων ξένων μπόνους συμμετοχών. Βέβαια, τον Σ. Κόκκαλη τον προβληματίζει και κάτι άλλο: οι συχνοί τραυματισμοί. Για τους οποίους δεν ξέρει αν ευθύνεται ο προπονητής, οι γυμναστές, οι γιατροί ή οι φυσικοθεραπευτές. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πολλά μπορούν να συμβούν. Ακόμα και να «φάει κόσμο».
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις