STUDIO 111...

Λίγα λόγια για εμένα
...
Σύνδεσμοι


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ !
843 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008
09:12


Δεν αναιρώ, σύγγαυροι, ούτε κεραία από όσα έγραψα χθες για την αποπομπή του Τάκη Λεμονή από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διάβασα σήμερα στις εφημερίδες -τις φιλολυμπιακές, καθότι τις άλλες (πλην του ΦΙΛΑΘΛΟΥ) αποφεύγω να τις πιάνω στα χέρια μου- τη σχετική αρθρογραφία και κυριολεκτικά μου έφυγε το καφάσι. Πουθενά δεν είδα τον πραγματικό λόγο της αποπομπής. Κάτι γενικολογίες, κάτι αναμασήματα τετριμμένων μπουρδών (: του στυλ "Δεν μπορούμε να διώξουμε είκοσι παίκτες, γι' αυτό διώχνουμε έναν προπονητή"...), κάτι σχοινοτενείς λαθολογίες του Λεμονή "που όμως δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος", κάτι για "αμβροσίες στην Ευρώπη και ταραμοσαλάτες στην Ελλάδα", κάτι... συγχωρήστε μου, σύγγαυροι, την αθυροστομία: ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ, ΦΡΙΧΤΟΤΑΤΕΣ.
Διάβασα επίσης για την "υπεύθυνη στάση" του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και για τον φιλιππικό κατά του Τζίγκερ. Το ανωτέρω αθυρόστομο σχόλιό μου κολλάει και εδώ. Όπως επίσης κολλάει και στο ότι ο "Τάκης είναι καλό παιδί και ολυμπιακός και καταλαβαίνει το λόγο της απόλυσής του". Και λέω εγώ, ο μέσος γαύρος: "Μιας και είναι καλό παιδί ο Τάκης και καταλαβαίνει κ.λπ., κ.λπ.", καλό είναι να τον "σφουγκαρίσουμε". Έτσι πάει το πράγμα, ρε καλόπαιδα;
Και βγήκαν και 2-3 σεσημασμένοι τσανακογλείφτες του εκάστοτε Προέδρου του Ολυμπιακού και άρχισαν τα κορακίστικά τους για τη "σοφία" και το "ρίσκο" του Προέδρου και τα λοιπά εμετικά. Εν τάξει, οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά, για να βγάλουν το παντεσπάνι τους. Εσείς και εγώ όμως, σύγγαυροι, που ζούμε αξιοπρεπώς σαν ολυμπιακοί οπαδοί και όχι σαν περιστασιακοί υπάλληλοι του εκάστοτε προέδρου του Ολυμπιακού, αφ' ενός σιχαινόμαστε τα γλειψίματα και τους γλείφτες και αφ' ετέρου δεν τσιμπάμε στον "αντιβαρδινογιαννισμό", και δη τον απλώς και μόνον λεκτικό.

Εξακολουθώ, σύγγαυροι, να έχω καλά συναισθήματα απέναντι στον Σωκράτη Κόκκαλη. Δεν ξεχνώ τί έχει γίνει επί των ημερών του στον Ολυμπιακό και για τον Ολυμπιακό. Επίσης δεν ξεχνώ ότι τα φοβερά εκείνα χρόνια, που οι Βάζελοι επί τη βάσει άριστα οργανωμένου σχεδίου χίμηξαν να κάνουν τον Θρύλο μας ΠΑΟ 3, ο Σωκράτης Κόκκαλης μπήκε στη μέση και καθάρισε, και έμεινε ο Ολυμπιακός σε χέρια ολυμπιακά - επιχειρηματικά μεν, ολυμπιακά δε! Για να το πω απλά: αν δεν ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σήμερα δεν θα υπήρχε.
Πόσο αγαπούν οι γαύροι τον Κόκκαλη είναι γνωστό. Το ότι τον αγαπούν λιγότερο από όσο τον αγαπούσαν πριν 3-4 χρόνια είναι επίσης γνωστό. Όποιος ξέρει το πρώτο οφείλει να ξέρει και το δεύτερο. Ειλικρινώς δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τί θα συμβεί, αν τελικά ο Κόκκαλης πέσει στη δυσμένεια των οπαδών του Θρύλου. Δεν είναι "παίξε-γέλασαε" μερικά πράγματα. Δεν είναι, φέρ' ειπείν, λαϊφσταϊλιτζίδικο φολκλόρ για τα πουρουπουπούδικα δημοσιογραφάκια της Αθλητικής Κυριακής και τους χαζοαστειολόγους των "αντικειμενικών" φυλλάδων. Το τί ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ θα πέσει, σύγγαυροι, δεν το φαντάζεται το φτωχό μυαλουδάκι των κονδυλοφορίσκων και η γλειφτρόγλωσσα των μπαρμπήδων. Και όταν πέφτει βοϊδόπουτσα, σου αφήνει ανεξίτηλο σημάδι για μιαν ολόκληρη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο. Είναι σκληρό να πέσεις στη δυσμένεια των Γαύρων - αφήνω που δεν θα ξέρεις από πού να φύγεις εσύ, που ήσουν άρχοντας στην καρδιά και στο μυαλό και στη ζωή τους.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ:
Το να απολύσεις αναιτίως τον Τάκη Λεμονή από τον Ολυμπιακό είναι ένα μικρό κακό, αγαπητέ και καθ' όλα σεβαστέ μου Πρόεδρε. Μικρό, έως και ελάχιστο. Δικό σου είναι το "μαγαζί", εσύ κρίνεις το συμφέρον σου και εσύ αποφασίζεις για την τύχη του μαγαζιού. Το να σε απολύσουν οι Γαύροι από την ψυχή τους με αποκλειστικά δική σου υπαιτιότητα, που επιβαρύνεται μάλιστα από τη αυλοκολακίστικη συμπεριφορά των διαφόρων τσανακογλειφτών που με την ανοχή σου έχουν μαζευτεί γύρω σου, είναι πολύ μεγάλο κακό. Πάρα πολύ μεγάλο, αφάνταστα μεγάλο. Όχι για τον Ολυμπιακό, αλλά για σένα, που είσαι αποδεδειγμένα ολυμπιακός. Δεν γνωρίζω "μαγαζί" που να μην έχει ανάγκη από "πελάτες". Όχι ότι οι Γαύροι θα πάνε σε άλλο "μαγαζί"! Όχι! Αλλά θα σε αναγκάσουν να το "πουλήσεις" ως μη κερδοφόρο! Κοψοχρονιά, που λένε οι συγχωριανοί μου.
Αυτό (σ') το λέει κάποιος που εξακολουθεί να σε αγαπά ακόμα και να σε ευγνωμονεί που έσωσες τον Θρύλο από τα βαζελόνυχα και τα βαζελόδοντα.

http://erythrolefkometerizi.blogspot.com/

Σχόλια

13/03 09:31  pkouli
φίλε καλημέρα,

δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά πιστέυω ότι ο Πρόεδρος σας είναι κάπου αλλού
Πέρνει τον Λεμονή απο την Ξάνθη, και τώρα του φορτώνει τι ??
δεν καταλαβαίνω
μπορεί να μην είναι ο Λεμονής και ο καλύτερος αλλά ήξερε πολύ καλά τι έπαιρνε και όφειλε να τον στηρίξει
13/03 17:18  Yannis K.
ρε συ τιτανομεγιστοτεραστιε πανω που ειπα να το τεμπελοσκυλο εγραψε και κατι της προκοπης και με ουσια βλεπω φαρδια πλατεια απο κατω την υπογραφη του παπαφλεσσα.
και που κολλαει ρε μεγιστανοτιτανομεγιστε με τα προχθεσινα σου λιβανιστηρια στην ιστορια και στον αλλο τεραστιοτιτανοτιτανα προεδρο το σημερινο?
Μοναστερο μη περιμενεις, δε τα χαραμιζω ετσι αερα
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Όσο Υπάρχει θάνατος.....ζήτω η αλητεία...

Μετοχές

 

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις